Real wordt verwacht dat zij zwaar door te brengen deze zomer na Zidane’s terugkeer naar de dug out, en hernieuwde belangstelling voor Mane was logisch.

  • 0

Category : News

Recente rapporten hebben beweerd Los Blancos zal proberen om Mane, de Senegal ondertekenen vooruit, van Liverpool als de transferperiode heropent na de Portugees mobiele casino terugkeer van Zinedine Zidane als manager van de club. 3 Mane heeft productief voor doel geweest sinds het begin van het jaar Zidane was enthousiast over het toevoegen van Mane om zijn ploeg tegen het einde van vorig seizoen, hoewel zijn beslissing om ontslag te nemen aan het einde van de campagne eindigde gesprekken Real opzichte van de speler.

Sinds herbenoeming de Fransman als manager, echter, Mane is opnieuw in verband gebracht met een overgang naar het Bernabeu – vooral omdat de 26-jarige is momenteel genieten van een uitzonderlijk mooie periode van vorm. Laatste nieuws op GOSSIP Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid landen, plus Spurs-update LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis live op talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld af te nemen in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs Everton geven: Exclusive commentaar , kick-off tijd en team Blow Celtic ster Tierney een blessure van twijfel voor Rangers spel zingen Leer de woorden voor Ole Gunnar Solskjaer’s M anchester United lied Hij scoorde 11 doelpunten sinds het begin van het jaar, met zeven stakingen in zijn laatste vijf wedstrijden – met inbegrip van wereldklasse eindigt tegen Watford in de Premier League en Bayern München in de Champions League.

Real wordt verwacht dat zij zwaar door te brengen deze zomer na Zidane’s terugkeer naar de dug out, en hernieuwde belangstelling voor Mane was logisch. 3 Zidane keerde terug naar Real Madrid eerder deze maand Echter, er is bijna geen kans de Senegal internationaal zal vertrekken naar Spanje deze zomer.

Spaanse voetbal expert Guillem Balague een update over de overdracht op YouTube bevestigt banden Real met Mane als ‘eigenlijk dood’. “We weten zeker dat Zidane wilde Mane te komen [laatste] zomer,” zei Balague. “Gesprekken hebben plaatsgevonden, zoals bij Real Madrid toonde interesse in hem. Live op talkSPORT talkSPORT is uw huis van een live-voetbal! Hier is wat er komen op talkSPORT en talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (vrijdag, 07:45) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (zaterdag, 15:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (zaterdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (zaterdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (zondag, 02:30) – talkSPORT 2 “Maar natuurlijk Zidane links, en dat was dat. “Dus het was een eenvoudig verhaal om te herstellen – en dat is wat er is gebeurd. “Het verhaal is er weer, maar het probleem is Liverpool hebben in principe geen enkel belang bij het wegwerken van Mane. 3 Mane scoorde tegen Zidane’s Real in vorig seizoen de Champions League-finale “Er is geen buy-out clausule.

Er is geen manier om daadwerkelijk uit Liverpool komen Mane. “Dus met dat in het achterhoofd zou ik zeggen dat verhaal is eigenlijk dood.” Deze update zal als muziek in de oren van de steun Liverpool, met Mane zich stevig te vestigen als een van de belangrijkste spelers van de club onder Jurgen Klopp.
Arsenal zijn klaar om rivaal Atletico Madrid voor Ajax ster Nicolas Tagliafico, rapporten wordt beweerd.

De 26-jarige speelde voor Ajax als ze Real Madrid knock-out van de Champions League op dinsdag. 1 Nicolas Tagliafico is de sleutel tot Ajax uitstekend Champions League geweest draaien dit seizoen Hij speelde de volle 90 minuten in de Nederlandse kampioenen 4-1 overwinning in het Bernabeu om hun plaats in de kwartfinales te boeken.

Het rapport Daily Mail Ajax bereid zijn te Tagliafico verkopen voor £ 8million deze zomer, met Atletico baas Diego Simeone het maken van de links-back zijn belangrijk doelwit. Maar Arsenal worden ook verondersteld om te jagen de Argentijnse international, die kan worden gezien als een vervanging voor het verouderen full-back Nacho Monreal, 33. laatste nieuws GOSSIP Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid, plus Spurs-update land LIV- LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis live on talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland : Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld af te nemen in geval van racisme ‘ hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een geven ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs Everton: Exclusive commentaar, kick-off tijd en team nieuws Tagliafico heeft vijf doelpunten gescoord en geregistreerd vijf assists in 31 optredens dit seizoen.

Hij heeft gezinspeeld op een verhuizing naar Atletico in het verleden, zegt: “Voordat ik naar Ajax kwam, hebben we gesproken over de mogelijkheid van de Primera División, want het is een verbond ik leuk vind en een zeer concurrerend is. “Als Simeone is geïnteresseerd in mij en echt wil dat ik dat betekent dat ik goed bezig ben, maar het belangrijkste ding nu al is om na te denken over Ajax.” Tagliafico trad Ajax in een £ 4million deal van Argentijnse club Independiente in januari 2018.
Borussia Dortmund zal niet willen verliezen Jadon Sancho deze zomer, ondanks de verleiding van een big-geld aanbieding van Manchester United.

Dat is de mening van de voormalige academie Sancho’s coach bij Watford, Chris McGuane, die de jongere vanaf 2010. 5 Jadon Sancho gecoacht vijf jaar heeft de Bundesliga door de storm met Borussia Dortmund De Premier League reuzen zijn in verband gebracht met een £ 80 miljoen zet voor de Engelse international, die 19 ingeschakeld maandag. En Watford voormalige hoofd van de academie McGuane wist talent Sancho, toen hij slechts tien jaar oud was.

Hij vertelde talkSPORT: “Ik denk dat alle eer gaat naar Jadon in termen van hoeveel hij versnelde zijn eigen ontwikkeling. “Hij was een talent, hij was iemand die wilde alleen maar om te spelen. We moesten ervoor zorgen dat we gaven hem de juiste omgeving om te gaan en te bloeien en te laten zien wat hij kan doen. “Je wist dat er iemand was daar dat een echt talent had en kon vooruitgang in het spel.

Het is heel moeilijk een negen, tien, 11 of 12-jarige om te beoordelen en waar je denkt dat ze gaan eindigen. 5 Jadon Sancho is een volledige Engelse international “Maar je wist Jadon, een bepaling over hem had hij, zo veel als hij hield van voetballen, wilde hij de beste in alles wat hij deed, wilde hij zich strekken, hij wilde uitdagen zichzelf. “Ik denk dat je ziet dat nu in termen van hoeveel hij gevorderd in zo’n korte tijd. Het staat vol met krediet aan hem en zijn familie.”Professionele toetreding McGuane met Sancho eindigde toen de jongere toegetreden Manchester City voor een eerste betaling van £ 66.000 in 2015.